Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Niculina Stoican Petrica Mitu Stoian

Niculina Stoican și Petrică Mâțu Stoian prieteni și colegi de scenă. El a plecat de la Ansamblul Maria Tănase supărat foarte supărat.

Niculina stoican petrica mitu stoian
Niculina Stoican Si Petrica Mitu Stoian Vezi Mai Nana Vad Si Eu Nana Sis

Niculina Stoican este profund îndurerată așa că a mărturisit ce s-a întâmplat în ultimele zile de viață ale artistului.

Niculina stoican petrica mitu stoian

. El avea probleme cu inima cu o valvă care trebuia operată și care se pare că i-a făcut această complicație. Niculina Stoican - Fire-ati ai dracu dusmani. Cristina Tapu Niculina Stoican a fost invitată în platoul emisiunii lui Cătălin Măruță pentru a vorbi despre moartea prietenului și colegului său de breaslă Petrică Mîțu Stoian. Cei doi artişti au fost la numeroase evenimente împreună şi îi lega o prietenie strânsă.

În perioada 1995-2021 a fost angajat al Ansamblului artistic profesionist Doina Gorjului din Târgu-Jiu. Şi Niculina Stoican s-a arătat foarte afectată de trecerea în nefiinţă a colegului ei de scenă Petrică Mîţu Stoian. Vestea că Petrică Mîțu Stoian a murit a venit ca un trăznet pentru vedetele din România care l-au apreciat dar și pentru fanii care l-au iubit și i-au fredonat piesele de-a lungul timpului. Petrica Matu Stoian Biografie Casatorit - Image Mag.

Petrica Mitu Stoian - Coace Doamne prunele 29 Iulie 2018 cereri Petrica Matu Stoian si Niculina Stoican - Intr-o noapte-ntunecata 06 August 2018 populara Ancuta si Daniel Dogaru - Petrica pretinu meu 2018 31 August 2018 populara CAMELIA CIUCA SI PETRICA. Impresarul lui Petrica Mitu Stoian face acuzatii grave la adresa cantaretei de muzica populara Niculina Stoican. Niculina Stoican - Mandrulita-s pe placere. Petrica matu stoian biografie casatorit.

Petrica Matu Stoian - Concert aniversar 25 ani de cariera VII Niculina Stoican si Petrica Mitu Stoian - A naibii de ibovnica. Niculina Stoican - Iubeste-ma puisor. Aceasta a subliniat faptul că își dorește ca el să vadă cât de prețuit a fost pe această lume. Cântăreața a răspuns acuzațiilor care i-au fost aduse de către impresarul regretatului artist iar în emsiune au fost prezentat imagini de la ultimul concert al.

Niculina Stoican - Ce vrea viata de la mine. Niculina Stoican - Esti bogat cu doi parinti. Niculina Stoican și Petrică Mîțu Stoian au avut o relație extrem de apropiată. Niculina Stoican si Petrica Mitu Stoian - A naibii de ibovnica.

Ei au rămas în relații bune Comentarii. Aceasta a povestit cum a vorbit cu el pe parcursul nopților petrecute lângă trupul neînsuflețit. Interpreta de muzică folclorică a spus că Petrică i-a zis că voia să facă. 0253 Petrică Mîţu Stoian - Coace Doamne prunele.

Vreau să fac doar ce vreau eu a spus Niculina Stoican motivând alegerea lui Petrică Mîțu Stoian de a ieși la pensie și de a pleca din ansamblul condus de ea. Niculina Stoican a fost invitată în platoul emisiunii lui Cătălin Măruță pentru a vorbi despre moartea prietenului și colegului său de breaslă Petrică Mîțu Stoian. Niculina Stoican - Esti bogat cu doi parinti. Niculina Stoican - Ce vrea viata de la mine.

Citeste mai mult despre. Niculina Stoican si Petrica Mitu Stoian - A naibii de ibovnica. VEZI VIDEO IN ARTICOL. Colegii de la Ansamblul Folcloric Maria Tănase din Craiova familia și apropiații au fost alături de acesta.

Ce probleme avea. 6 noiembrie 2021 Reșița Caraș-Severin România a fost un interpret român de muzică popularăEra originar din zona Plaiului Cloșanilor din județul Mehedinți. Cu doar câteva zile înainte de a murit Petrică Mîțu Stoina a participat la filmarea unui program folcloric de Revelion pentru un post. Constantin Erceanu Niculina Stoican Petrică Mîțu Stoian.

Informația și imaginile au fost oferite de cel mai bun partener al său de scenă Constantin Erceanu. Niculina Stoican a rupt tăcerea despre Petrică Mâțu Stoian. El este al întregii țări Deși lângă regretatul interpret de muzică populară au fost prezenți doar apropiații Niculina Stoican a menționat că Petrică Mîțu Stoian a fost al întregii țări. Acesta sustine ca Petrica Mitu Stoian era terorizat de aceasta si a iesit la pensie de la Ansamblu Maria Tanase din cauza ei.

Petrica mitu stoian Niculina Stoican petrica mitu stoian a murit ultimul concert petrica mitu stoian Autor. Niculina Stoican - Fire-ati ai dracu dusmani. Petrică Mâțu Stoian a fost condus pe ultimul drum. Niculina Stoican a povestit cu lacrimi in ochi cum a decurs pas cu pas organizarea funeraliilor regretatului artist Petrina Mitu Stoian.

0534 Cel mai frumos dans al mirilor la o nuntă moldovenească. Niculina Stoican - Mandrulita-s pe placere. Petrică Mîțu Stoian n. 18 septembrie 1960 Isverna Mehedinți România d.

Colaj recital Niculina Stoican si Petrica Mitu Stoian. Impresarul spune că Niculina Stoican șefa Ansamblului Folcloric Maria Tănase din Craiova ar fi făcut presiuni l-ar fi terorizat și l-ar fi umilit în ultimii ani pe Mîțu Stoian iar acesta sătul să îndure și-ar fi cerut pensionarea. Niculina Stoican - Iubeste-ma puisor. După tragicul eveniment femeia a fost alături de bunul său prieten și a vegheat la capul său fără încetare.

Ea a venit azi în emisiunea La Măruță și a spus care a fost relația cu artistul care a fost înmormântat ieri. Lucia Lazar se afiseaza cu Petrica Matu WOWBiz. Petrică Mîţu Stoian s-a stins din viaţă sâmbătă la secţia de ATI a Spitalului Reşiţa. Dupa cinci ani de relatie idilica Lucia Lazar mama Alinei Puscas si Gheorghe Turda si-au spus adio anul trecut in primavara dupa care au inceput sa.

Niculina Stoican în lacrimi după moartea cântărețului Petrică Mîțu Stoian Știu că a avut probleme cu inima și că a fost la un tratament cu ozonoterapie și de acolo s-au declanșat problemele. Niculina Stoican adevărul despre plecarea lui Petrică Mîțu Stoian de la ansamblul condus de ea Își dorea să facă doar ce vrea el. Niculina Stoican a fost responsabilă pentru pregătirea inmormantarii dar un scandal mai vechi nu i-au lăsat pe apropiați să își ia rămas bun de la artist. Ei au rămas în relații bune Fosta și singura soție a lui Petrică Mîțu Stoian alinată de prieteni.

Artista si-a dorit ca trupul neinsufletit al maestrului sa fie depus si la Ansamblul Maria Tanase desi impresarul s-a opus dorind sa-l duca acasa si la Teatrul Marin Sorescu. Niculina Stoican rupe tăcerea despre Petrică Mâțu Stoian Niculina Stoican a vorbit cu ochii în lacrimi despre prietenia care o.

Niculina stoican petrica mitu stoian
Petrica Matu Stoian Si Niculina Stoican Ce Mi O Fost Mai Drag Pe Lume Youtube Youtube Music

Niculina stoican petrica mitu stoian
Petrica Mitu Stoian Si Niculina Stoican Geaba Beau Geaba Mananc Beau Sis Talk Show

Niculina stoican petrica mitu stoian
Niculina Stoican Constantin Enceanu Petrica Mitu Stoian Cele Mai Frumoase Melodii Long Sleeve Blouse Women Long Sleeve

Niculina stoican petrica mitu stoian
Petrica Matu Stoian Si Niculina Stoican Ce Mi O Fost Mai Drag Pe Lume Youtube Youtube Music

Niculina stoican petrica mitu stoian
Pin On Romanian Yugo Music

Niculina stoican petrica mitu stoian
Pin On Fashion Mix

Niculina stoican petrica mitu stoian
Pin On Muzica Preferata

Niculina stoican petrica mitu stoian
Niculina Stoican Si Petrica Mitu Stoian Cine I Pe La Poarta Lina Youtube Incoming Call Screenshot Romania Incoming Call

Posting Komentar untuk "Niculina Stoican Petrica Mitu Stoian"